background

BIO Płatki Ryżowe - Ekologiczne - 400g

Płatki ryżowe to produkt przeznaczony dla osób, które chcą zadbać o to, co jedzą. Są produkowane z ekologicznie uprawianego ryżu. Najpierw ziarna gotuje się w podczerwieni, a następnie prasuje do kształtu płatków. Płatki ryżowe BIO dzięki tym zabiegom nie tracą swoich właściwości.

BIO Płatki Ryżowe - Ekologiczne - 400g

BIO Płatki Ryżowe - Ekologiczne - 400g - KUP TERAZ

Płatki ryżowe ekologiczne do każdego posiłku

Ekologiczne płatki ryżowe są lekkostrawne, a zarazem bardzo sycące. Zawierają mało tłuszczu, a jednocześnie dodają energii na cały dzień. BIO płatki ryżowe można spożywać na słodko w deserach, ale także w zupach mleczno-ryżowych. Nadają się także do zrobienia z nich puddingu. Oprócz tego płatki ryżowe BIO można dodać do musli i zjeść na śniadanie. 
Doskonale komponują się z dżemem i miodem. Można także do swojego deseru czy śniadania na słodko dodać kakao. Są bardzo wartościowe nie tylko na ogromną zawartość składników odżywczych - wiele osób ceni je za ich wyjątkowy smak, który nadaje każdej potrawie cudownego posmaku oraz aromatu. Można dodać do nich praktycznie każdy owoc - banan, mango, śliwki, jabłko, gruszki czy winogrona. Dobrze smakują także z rodzynkami. Można je także robić na mleku. Tego typu dania polecamy przede wszystkim na śniadanie. Taka potrawa doda energii na cały dzień i jednocześnie nasyci na kilka godzin, dzięki czemu nie będziesz głodny od razu po przybyciu do pracy.

Ostatnio na blogu

Image

Jak wybrać olej kokosowy?


Dlaczego oleje kokosowe się od siebie różnią? Poznaj najważniejsze czynniki wpływające na jakość oleju kokosowego.

Czytaj więcej
Image

Rodzaje ryżu – jaki ryż wybrać?


Dlaczego oleje kokosowe się od siebie różnią? Poznaj najważniejsze czynniki wpływające na jakość oleju kokosowego.

Czytaj więcej