background

BIO Płatki Ryżowe - Ekologiczne - 400g

Płatki ryżowe to produkt przeznaczony dla osób, które chcą zadbać o to, co jedzą. Są produkowane z ekologicznie uprawianego ryżu. Najpierw ziarna gotuje się w podczerwieni, a następnie prasuje do kształtu płatków. Płatki ryżowe BIO dzięki tym zabiegom nie tracą swoich właściwości.

BIO Płatki Ryżowe - Ekologiczne - 400g

BIO Płatki Ryżowe - Ekologiczne - 400g - KUP TERAZ

Płatki ryżowe ekologiczne do każdego posiłku

Ekologiczne płatki ryżowe są lekkostrawne, a zarazem bardzo sycące. Zawierają mało tłuszczu, a jednocześnie dodają energii na cały dzień. BIO płatki ryżowe można spożywać na słodko w deserach, ale także w zupach mleczno-ryżowych. Nadają się także do zrobienia z nich puddingu. Oprócz tego płatki ryżowe BIO można dodać do musli i zjeść na śniadanie. 
Doskonale komponują się z dżemem i miodem. Można także do swojego deseru czy śniadania na słodko dodać kakao. Są bardzo wartościowe nie tylko na ogromną zawartość składników odżywczych - wiele osób ceni je za ich wyjątkowy smak, który nadaje każdej potrawie cudownego posmaku oraz aromatu. Można dodać do nich praktycznie każdy owoc - banan, mango, śliwki, jabłko, gruszki czy winogrona. Dobrze smakują także z rodzynkami. Można je także robić na mleku. Tego typu dania polecamy przede wszystkim na śniadanie. Taka potrawa doda energii na cały dzień i jednocześnie nasyci na kilka godzin, dzięki czemu nie będziesz głodny od razu po przybyciu do pracy.

Ostatnio na blogu